• Mat og Vin

    Vi ynskjer å reindyrke den norske kortreiste maten på Visnes Hotel. Med Arvid som jeger har vi tilgang til mykje godt viltkjøtt. I tillegg vil vi hente fisk og skaldyr frå kysten, og bruke våre lokale leverandører.

    Les mer
  • Selskap

    I spisesalen har vi kapasitet til 80 personer til selskap. Dei romantiske, historiske lokala er ei populær ramme rundt dei store hendingane i livet. Giftemål, konfirmasjonar og feiring av store åremålsdagar, har ofte vore arrangert på Visnes Hotel. Vi ynskjer å vidareføre denne tradisjonen, så ta kontakt med oss dersom de ynskjer å få eit tilbod til den store dagen.



    Frå sesongen 2021, står også lokale i låven på tunet klar til å ta imot selskap og lag. Til bryllaupa vil dansen foregå her, etter middag i den historiske spisesalen på hotellet.

    Les mer
  • Restaurant

    I sommarsesongen, frå midten av juni og til 20. august, tilbyr vi restaurant med a la carte meny kvar kveld mellom 18 og 21.
    Utanom denne sesongen, tilbyr vi tre-retters middag til våre buande gjester ved bestilling på førehand.

    Les mer